Onze diensten

RedesignHome

RedesignHome vertaald uw ideeën in een ontwerp wat niet alleen past binnen uw budget, maar zich vooral schikt in de stijl van uw woning en inrichting. Met een 3D visualisatie krijgt u direct inzicht in de nieuwe situatie en kunt u deze toetsen op uw wensen. Het ontwerp kan vervolgens worden uitgewerkt tot de bouwtekeningen voor de aannemer of timmerman, of indien nodig, voor uw verbouwingsaanvraag bij de gemeente.

RedesignHome kan tevens adviseren bij de keuze van een uitvoerder of bij de begeleiding van de verbouwing.

RedesignGarden

RedesignGarden maakt bij de aanpassing van de tuin gebruik van voor de uw tuin kenmerkende structuren en beplanting. Het volledig ‘leeghalen’ van uw tuin voor een nieuwe inrichting zit niet in ons pakket. Rekening houdend met de ligging van de tuin, de bezonning en beschutting ontwerpen wij uw nieuwe wensen binnen de bestaande tuin. Een mooie boom, maar ook beplanting, doet er jaren over om een natuurlijk beeld te geven. Er moet dan ook een goede reden zijn om dit weg te zagen. Liever maken wij er gebruik van en passen wij uw wensen in.

 3D idee visualisatie.

Heeft u nieuwe ideeën voor uw woning of voor uw tuin, maar weet u niet hoe het uitpakt bij uitvoer of in gebruik? Ik vertaal graag uw idee naar een 3D ontwerp met een inpassing in de bestaande omgeving.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *